Annelies van Zwieten – Psychologiepraktijk 06-16745253

Samenwerking

Met de volgende psychologiepraktijken werk ik samen:

Praktijk Zuidplas in Moordrecht, GZ-psycholoog Simone Bourdrez. Zij is gespecialiseerd in angst en trauma, voor jeugd en volwassenen. Ik heb jarenlang met Simone samengewerkt bij GGZ Delfland waar wij op de jeugdafdeling werkten.

Kinderjeugdpraktijk Suum in Schiedam, GZ-psycholoog Sanne Scheuierman. Haar doelgroep is kinderen en jeugd. Naast behandeling biedt zij ook diagnostiek aan: intelligentie-onderzoek, ASS- of ADHD onderzoek en diagnostiek van de emotionele ontwikkeling voor kinderen met een benedengemiddelde intelligentie.

Psychologiepraktijk Joosten in Rotterdam, GZ-psycholoog Ellen Joosten. Zij werkt met volwassenen vanaf 18 jaar met diverse problematiek.

Psychologiepraktijk Den Hollander in Oudewater en Gouda, Kinder- en Jeugdpsycholoog Marty den Hollander. Zij is gespecialiseerd in trauma bij kinderen en jeugd -ook vroegkinderlijke traumatisering- en hechtingsproblematiek.

ZIN! Psychologie voor kinderen en jongeren, in ’s Gravenzande met praktijkhouder Zinzi van Schie, GZ-psycholoog. Deze praktijk werkt met kinderen en jeugd tot 23 jaar. Vanaf 1 juli ben ik als ZZP-er aangesloten bij deze praktijk op de maandag.